Якісні юридичні послуги ⚖️

Реєстрація ТОВ, ФОП/СПД, ПП під ключ у Києві

Юридична компанія ТОВ КИЇВ – надійний помічник з усіх юридичних процедур реєстрації у всіх великих містах України. Ми ваш надійний помічник і партнер. Надаємо якісні послуги з реєстрації ТОВ, ФОП, СПД, ПП, Київ ціна недорого.

Реєстрація ТОВ, ФОП/СПД, ПП Київ ціна. Послуги з реєстрації ТОВ ФОП Київ недорого під ключ. Швидка реєстрація Товариства з обмеженою відповідальністю Київ Львів Одеса Житомир Черкаси.

Послуги з реєстрації юридичної особи

Реєстрація приватного підприємця

Юридична компанія ТОВ КИЇВ – 12 років на ринку реєстрації юридичних осіб та ФОП в Україні. Створимо Ваш бізнес разом.  –  Від 1000 грн

Реєстрація ТОВ

Реєструємо ТОВ для бізнесу у Києві та Україні під ключ. –  Від 2000 грн

Реєстрація громадської організації ГО, благодійного фонду БФ

Вашої присутності лише там, де це дійсно потрібно. –  Від 9000 грн

Реєстрація ПП

Зареєструвати ПП для Вашого бізнесу у найкоротші терміни. –  Від 2000 грн

Реєстрація фірми

Реєстрація вашого бізнесу під ключ.  –  Від 1000 грн

Реєстрація іноземних представництв

Повний комплекс юридичних послуг щодо реєстрації представництва іноземної компанії в Україні.  –  Від 23000 грн

Також Ви можете скористатися супутніми юридичними послугами:

  • Перереєстрація та ліквідація юридичних осіб
  • Апостилізація (легалізація) документів
  • Зміна складу засновників, зміна директора, місцезнаходження, назви
  • Зміна видів діяльності
  • Зміна статутного капіталу
  • Бухгалтерський облік ФОП (єдиний податок)
  • Інсталяція “під ключ” системи подання звітності до держорганів в електронному вигляді
  • Послуги для нерезидентів фізичних осіб (ідентифікаційний номер, дозвіл на працевлаштування, прописка, ВНП та ін.)
Швидка реєстрація ФОП ТОВ ПП Київ ціна під ключ з гарантією професійно - Львів, Житомир, Чернігів, Черкаси, Одеса, Харків.
Швидка реєстрація ФОП ТОВ ПП Київ ціна під ключ з гарантією професійно – Львів, Житомир, Чернігів, Черкаси, Одеса, Харків.

Не знайшли в списку послуги, що Вас цікавить? Напишіть нам.

Відгуки про нас

Відмінно
На основі 13 рецензії
Диана Ладюкова
Диана Ладюкова
2020-11-04
Виктор отличный специалист. Сделал всё быстро и качественно
Sv Kr
Sv Kr
2020-10-26
Звертались не один раз, і ще будемо звертатись. Все дуже зрозуміло, якісно, швидко та професіонально. Всім рекомендую.
Юрій Кулик
Юрій Кулик
2020-10-26
Отлично, быстро, отзывчиво и полная консультация, рекомендую!
Дмитрий Гунченко
Дмитрий Гунченко
2020-10-26
Рекомендую ! Качественно и без промедлений
Сергей Евдокимов
Сергей Евдокимов
2020-10-26
Не тянут . Быстро вникают в суть задачи и качественно решают . Респект .
Евгений Смакотин
Евгений Смакотин
2020-10-24
Быстро все сделали .Рекомендую.
Алена Фрейман
Алена Фрейман
2020-10-22
Сейчас трудно найти специалиста который будет так внимательно относится к клиентам , очень была рада сотрудничать с Виктором , консультация на высшем уровне, на все мои вопросы отвечал по несколько раз)) Помог открыт ФОП , так же подвёз документы , за что огромное спасибо!

 

Ми заощаджуємо Ваш час

Виїзд юриста

Співробітник “ТОВ КИЇВ” зустрічається з Вами у призначений Вами час та на зручній для Вас території.

Мінімум участі

Ми беремо на себе всю роботу по організації та проведеню реєстрації. Ваша присутність необхідна лише в нотаріуса та у банку.

Відкриття рахунку

Компанія самостійно відкриває розрахунковий рахунок, тобто готує усі необхідні документи.

Дозвольте відрекомендуватися

Джулай Віктор Миколайович – засновник компанії, має вищу юридичну освіту. Багатий досвід роботи у низці юридичних компаній, міжнародної консалтингової компанії.

Наша компанія має великий досвід роботи. У 2024 році нам виповнилось 15 років. Ми дуже старанно напрацьовуємо репутацію а також лояльність наших клієнтів.  За час роботи компанії нам вдалося досягти неабияких успіхів на ринку реєстрації компаній. У нашій компанії постійно зростає кількість нових звернень, приблизно на 10% щомісяця. Для нас ця цифра – показник довіри клієнтів.

Ми вкрай педантичні у питаннях дотримання термінів. Насправді, за весь час існування “ТОВ КИЇВ” абсолютно всі замовлення були виконані точно в терміни! Чому? Відповідь проста – це важливо для клієнтів. 

Джулай Віктор Миколайович - Директор компанії ТОВ Київ. Юридичні послуги, юридична компанія Київ.

Клієнтоорієнтована компанія, професіоналізм персоналу та чіткий розподіл обов’язків між співробітниками, дозволяє нам оперативно реагувати на будь-які зміни, як у законодавстві, так і в потребах клієнтів. Завдяки цьому наші клієнти завжди “на висоті” – отримують професійні консультації та реєструють свій бізнес на найвигідніших умовах.

Ми на мапі 

Реєстрація ТОВ/ООО, ФО-П/СПД, ПП/ЧП, ГО/ОО, іноземне представництво у Києві та Україні

Реєстрація фірми у Києві та інших містах це наша основна послуга, яку надає наша компанія ТОВ КИЇВ, яка більш ніж десятиліття реєструє юридичні особи будь-яких організаційно-правових форм. Ми у цьому справжні майстри. Юридична компанія ТОВ КИЇВ – надійний помічник з усіх юридичних процедур реєстрації ТОВ, СПД, ПП, ФОП, ГО, іноземних представництв у всіх великих містах нашої країни. З «ТОВ КИЇВ» Ваш шлях до отримання всього переліку реєстраційних паперів буде максимально комфортним та безпроблемним. Ми пропонуємо професійні послуги юриста в Києві та інших містах – це означає, що, замовивши реєстрацію компанії під ключ, ви просто через кілька днів отримаєте на руки всю документацію без зайвого клопоту. Жодних поїздок до податкової (фіскальної служби) та інших нескінченних бюрократичних перешкод – за вас все зробить компетентний юрист у Києві та будь-якому іншому місті країни. Серед наших послуг реєстрація юридичної особи, а також надання юридичних послуг, пов’язаних з нею, в тому числі юридична допомога з перереєстрацією при зміні найменування та місцезнаходження, Статуту, списку учасників (власників) та ін. Ми слідкуємо за оновленням у законодавстві

Юридичні послуги з реєстрації ФОП ТОВ у Києві недорого ціна. Професійна реєстрація юридичних осіб Київ ціна швидко

«ТОВ КИЇВ» пропонує послуги за більш ніж прийнятною вартістю. Переконайтеся самі – наші ціни на послуги реєстрації ТОВ дозволяють Вам витрачати свій час на більш нагальні справи, а всі необхідні процедури виконає висококваліфікований юрист, а також будь-якому іншому місті. Потрібна реєстрація юридичної особи? Основною спеціалізацією «ТОВ КИЇВ» є саме надання юридичних послуг подібного роду, а також юридична допомога з усіх пов’язаних із реєстраційними заходами питань.

Юридичні послуги зі створення реєстрації ФОП ТОВ у Києві недорого ціна. Професійна реєстрація Юридичних осіб Київ ціна швидко.

Напишіть нам

    CALL ME
    +
    Замовити!